Firmamız mesleki bilginin, farklı özelliklerine sahip makine ve teknolojinin en önemlisi de insan faktörünün bir arada uyumlu çalışması ile beklentilere özenle cevap vermektedir.

Düzce' nin en modern kaplama üretim tesislerinden birisini oluşturan firmamız yurtiçi piyasalarında, yerli ve ithal ağaçlardan oluşan sert ve yumuşak ağaç kaplama üretimi ile farklı ve özel taleplere cevap verebilmenin dışında üretim ve kalite konusunda da güvenli ve özverili çalışmalarıyla ağaç sektöründe çizdiği yolda ilerlemeye devam etmektedir.

Ağaç kaplama üretiminde seçilen uygun kaliteli tomruklar buharlama tesislerinde yumuşatılır, soyma, biçme ve kesme yoluyla 0.50 mm ‘den 4 mm kalınlığına kadar elde edilen ahşap levhalar uygun sıcaklık içeren fırınlarda kurutulur. Enleri ve boyları kesim masalarında temizlenerek paketlenir ve pazara sunulur.

Kesim şekillerine göre kaplamalar hareli, freze olarak çeşitlenmektedir. Cinslerine göre kaplamalar normal doğal kaplama, endüstriyel kaplama ve kök kaplama olarak sınıflandırılmaktadır.