1996 yılında Düzkap Kaplama adıyla ahşap sektörüne giren firmamız, ithal kaplama başta olmak üzere kaliteli her tür kaplama malzemesinin satış ve pazarlamasını yapan Düzkap Ağaç Mamulleri Mobilya İnş. Turizm San. ve Tic. A.Ş. butik düzeyde çalışan firmaların, mimar ve tasarımcıların aradıkları ürünleri kolayca bulabilecekleri bir mekan haline gelmiştir. Ahşabın yüzyıllar boyu insan için değişmeyen sıcaklığı ile özdeşleşmiş bir dostluğu vardır. Bu nedenle ahşabın desen güzelliği hep taklit edilmiştir. Düzkap Ağaç Mamulleri Mobilya İnş. Turizm San. ve Tic. A.Ş. firması hiçbir zaman güncelliğini yitirmeyen, gerek butik gerekse belli bir kalitede genel amaçlı çalışan mimar ve mobilyacılara geniş ürün yelpazesiyle birbirinden güzel renk ve desenler sunuyor.

Düzkap Ağaç Mamulleri Mobilya İnş. Turizm San. ve Tic. A.Ş. 20.000 m2 alan içresinde 4.500 m2 kapalı alanda 2 adet Cremona TN 4000 bıçak 2 adet Stoylog soyma (Capital, Cremona) makinesi, ütülü (Pres dryer) kurutma makineleri ve ütülü pres ile geçmiştede olduğu gibi ürünlerin en kaliteli şekilde üretip piyasada ismi ve kalitesi ile anılmaktadır. Düzkap Ağaç Mamulleri Mobilya İnş. Turizm San. ve Tic. A.Ş. ABD, UKRAYNA, ve AFRİKA’dan ithal ettiği tomruklardan üretim yapmaktadır. ABD Ceviz, ABD Meşe, UKRAYNA Kırmızı Meşe, UKRAYNA Beyaz Meşe, Dişbudak, Akçaağaç, Kayın, Mazel, Sapelli, Aniegre, İroko, Afromosia vb. doğal kaplamaları stoklarımızda bulundurmaktadır.

Yıllardır kaliteli dünya markalarını Türk insanıyla buluşturan Düzkap Ağaç Mamulleri Mobilya İnş. Turizm San. ve Tic. A.Ş.geniş ürün yelpazelerini Türkiye´nin her noktasına sevkiyat yapabilme kapasitesine sahiptir. Amacımız ihtiyaç duyulan sağlam, dekoratif, özel ve uzun ömürlü malzemeleri sizlere sunmaktadır. İthal edilen ağaç kaplamalarımızın her zaman mevcut standart üzerinde olması Düzkap Ağaç Mamulleri Mobilya İnş. Turizm San. ve Tic. A.Ş.' nin kalitesini oluşturmaktadır. Projelerde doğru uygulamalara yardımcı olmak, süratli ithalat ve zamanında hizmet, müşteri beklentilerini karşılamak ve devamlı olarak kendini geliştirmek Düzkap Ağaç Mamulleri Mobilya İnş. Turizm San. ve Tic. A.Ş.' nin temel hedefidir. Biliyoruz ki dünyada kazançlar ve fırsatlar için uluslararası iş dünyasına uyum sağlamak gerekmektedir. Bizler Düzkap Ağaç Mamulleri Mobilya İnş. Turizm San. ve Tic. A.Ş. olarak yüksek kalite ve doğru hizmeti en uygun koşullarda siz değerli dostlarımıza sunmak ve paylaşmak için her zaman yanınızdayız.

Düzkap Ağaç Mamulleri Mobilya İnş. Turizm San. ve Tic. A.Ş. bir Topçuoğlu Şirketler Grubu kuruluşudur.